So long, oolong

2010-01-19 20:26:47
Okeeeeej! Jag sitter och väntar på att So you think you can dance ska börja, jag har själv dansat loss lite idag. Hade träning efter skolan men... Ah, har ju ingen singel-dans än så det var ju inte direkt träning då jag inte gjorde nått typ, heh. Tänkte baka idag också men blev så trött efter maten. Ska nog göra lite te och mysa ner mig i soffan! Grönt te med ingefära ♥

Läste föresten lite om te:

Vitt te – innehåller mer antioxidanter och andra näringsämnen än grönt te och är alltså väldigt nyttigt.

Svart te – kan minska risken för hjärtinfarkt, piggar upp och förbättrar den mentala förmågan. Däremot ska man undvika att dricka svart te direkt efter maten då det kan försämra upptaget av järn.

Grönt te
– har en lugnande effekt samtidigt som den stärker koncentrationen, och ökar förbränningen. Grönt te innehåller också rikliga mängder av nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Oolong te – är en blandning av svart och grönt te. Innehåller polyfenol som sägs öka hälsan och ha en positiv effekt på huden.

Rooiboste – sägs kunna lindra mot besvär som allergier, astma, kolik, hösnuva och eksem. Till skillnad från vanligt te så innehåller inte rooibos något uppiggande koffein, och kan därför drickas sent på kvällen utan att ge sömnsvårigheter.


Grönt te verkar så himla superbra!!!!! Ska nog börja med det till frukost oxå hehiho. Kanske inte är världens godaste men x)

/Sofia



                                                                     

LIENE

sv: Kul att du tycker det:)

2010-01-20 @ 06:01:37
URL: http://lienes.blogg.se/