Kim Yu Na

2010-02-27 17:47:52
Wiho, typ det enda jag brukar se på OS och sånt är konståkning. Så kul :D Och jag missade finalen för att jag sov hahaha, men i alla fall... Så vann Kim Yu Na (sydkoreas kändaste idrottare typ)!!! :D ♥ yey. Hon är så himla gullig! Och bara 19 år. Hon var överlägsen alla andra, lyllo henne som är så duktig x) Hon fick 228.56 poäng medan den som kom 2:a fick 205.50 lixom.

 




Snö

2010-02-27 16:11:45
Imorse vaknade jag av att mina 2 bröder (ja, jag har ju faktiskt fått en till nu :D) hade ner snö från taket på tvättstugan lol. Jag som ville sova längre... xD Dom var helt galna! Jag ville oxå ut och leka, +1°C och kramsnööööö! ♥ Men jag var för trött x)

 


Som ni ser på bordet längst ner i hörnet ↑ så är det 58 cm snö på det! Tänk hur mycket snö det är på marken där det inte smälter lika lätt som på ett bord. Ni ser ju hur djup snön är på studsmatte-ställningen haha! Och man ser inte ens vårt staket!!!!! HAHA! Okej vi kanske inte har mest snö i hela världen men vad jag kommer ihåg brukar det inte vara såhär mycket i Insjön i alla fall x)

/Sofia

Hemma.

2010-02-25 21:12:44
Kom precis hem från japanskalektionen med Toshi :)
Det var väl inte mycket till lektion egentligen, har ju varit med om "första lektioner" inom japanska några gånger... men kul var det att få träffa min favoritlärare igen!

Sofia, fatta hur jag bara log när han började med sitt "mmh mh mh" och nickade... åh :( ♥

Efter typ en och en halv timme så drog han över tiden, som vanligt haha, han älskar verkligen att lära ut japanska, men nu ville han ge oss ris-te och ris-godis, som hade ungefär samma konsistens som daifuku, gud vad jag ville köpa de när jag smakade på dom där!
Dock tror jag att jag var den enda som tyckte om det... inte för att det var äckligt men det har ju en väldigt speciell konstistens och jag tror att man måste vänja sig vid det innan man kan tycka om det på riktigt.
Jag tyckte det var gott ♥

Jag var tvungen att gå först, för jag är den enda som inte har bil och är under 40... typ, förutom en liten kille, men hans pappa går där med så det räknas inte. Men när jag skulle gå så sa Toshi att jag skulle följa med honom till hans arbetsplats och där fick jag en present! Så himla söt, han sa att han tänkte på mig och Sofia när han var i Japan i vintras så han köpte med sig en present var till oss xD

Egentligen var det meningen att jag bara skulle dit som stöd för honom första gången... men nu kommer jag nog att gå dit varje torsdag, nått att se fram emot.

mm ♥

Ska lära mig göra såna... haha! GLHF LIKSOM!

 

/Sandra


:(

2010-02-25 14:32:36

Haha, första gånger ever jag läst en fanfic... första gången och sista.

Tänker aldrig mer i hela mitt liv läsa en till haha, den fick mig att må så dåligt! Det var inte det att den var dålig... den var jättebra och jättefin... men aodjfpdghjdogjpdogjdopfjdojfdjfdojfdfjdfdfjdlkfjdlkfd! Jag grinade så himla mycket, jag hatar dig Antonia haha. ♥

 

Den är ganska lång... men dom som känner att dom vill läsa den så kan ni hitta den här:

[klicka]

 

/Sandra


!

2010-02-25 11:12:59
Det var länge sen jag kände såhär... MEN JAG VILL DANSAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Längtar till träningen ikväll, även fast det är styrka/teknink! Får i alla fall umgås med alla mina favvodansare ♥

/Sofia

GUUULD

2010-02-24 23:35:54
Okej, jag bryr mig inte ett skvatt om OS typ... eller alltså, lite bryr jag mig väl men jag sätter mig absolut inte självmant och tittar lixom. När jag kom hem från träningen idag skrek Robin att ja skulle komma och kolla för Sverige kanske skulle ta guld. Jag tänkte: "okeeeeeeej... jag bryr mig....". Hahaha! Men så satt jag och kollade ändå, och vi vann ju! :D Yihaa! Och jag blev helt till mig typ, åhh va glad jag kände mig när jag såg dom x) Kände mig stolt svensk(kan man säga så i Sverige utan att man blir rasist :o?) ♥ Alltså ah, jag vill oxå vinna OS xDD

Godnatt allaaaa~
/Sofia

Den här lägger jag ut för Sofias skull!

2010-02-24 20:40:44
Före:

Efter:

 


Har lagt på mig lite :$

/Sandra

Japanska med Toshi imorgon!

2010-02-24 19:38:02
Mamma gjorde en smörgåstårta när jag kom hem från skolan, så god ♥
Så nu är jag propp-mätt och ligger i sängen, för det är så kallt så kan inte vara någon annanstans än i min säng haha!

Imorgon ska jag träffa Toshi, min och Sofias gamla japanska lärare! Han ska ha en japanskakurs imorgon kväll och mamma tyckte att det var bra om jag gick dit som stöd första gången så att jag kunde hjälpa honom med svenskan om det behövdes, fast han har blivit jätteduktig på svenska sen jag träffade honom första gången :)

Han är så himla söt, ska bli roligt att få träffa honom igen!
Jag mailade honom och berättade om att jag skulle komma dit och han svarade såhär:

/Sandra


Jordgubbscheesecakeyoghurt = MUMS ♥

2010-02-24 16:46:34
YEEY INGET MATTEPROV IMORGON! (hehehhe) De betyder att jag inte behöver plugga matte hela dagen tills min träning börjar wiho, även fast jag nog verkligen absolut skulle behöva det. Men jag är lite för lat för sånt. Ska nog spela lite WoW och äta mina vindruvor, pez och yoggi drömyoghurt istället :D

/Sofia

Knakelibrak!

2010-02-23 20:23:19
Idag har jag varit hos en naprapapapappapaa-va de nu heter :) Typ en sjukgymnast som var specialist på idrottsskador! Han kollade på min sträckning eller vad det nu är... Sen klämde han typ på muskeln, gjorde jäääääääääääääävligt ont! Och sen knäckte han mitt bäcken-ben på rätt plats! Fan va de knakade xD Och han knäckte ryggen oxå hahaha! Ajaj :D Det kostade dock 400 kr... Aja, det verkar som det var värt det. Har seriöst inte lika ont :D Och han bara knäckte lite typ ahaha! Eller jo, fick laser oxå 8D Ska dit nästa vecka och kolla. Kanske försvinner det helt! YEEEEEEEEY! (Vågar man hoppas på lite tur?)

/Sofia

Förresten var det party på city gross idag! Provsmak på allt, fick en tacotallrik och 2 semlor och skitgod soppa och loka och så kostade allt godis 2:90/hg! YEY ♥
EDIT: Såg nu att jag har blåmärken på benet där han har tryckt! hahahaha!

Aouch

2010-02-22 22:00:11
Bet mig nyss i kinden, gjorde ASONT, blöder :D haha måste spotta, sen ska jag kolla på en fiiilm hihii...!

/Sandra

DVF, whaaa?

2010-02-22 21:55:48

 

Change me - Keri Hilson ft. Akon

Klar med lite skolarbete, när man är hemma och är så pass pigg att man orkar göra nått med skolan så gör man det, eller det borde man.

Jag kände mig duktig haha, gjorde klart affischen till DVF, men som vanligt hatar jag den... Men jag vet inte, jag orkar inte tänka på den längre. Haha.

Jag blir glad bara någon i min klass vinner haha, vill ju inte förlora mot lugnet, det går ju inte.

 

/Sandra


Nostalgii i i i i i hihi.

2010-02-22 15:11:10
Ligger hemma i sängen och kollar på Silver Fang, det måste vara den bästa animen i världen ♥
Kommer ihåg när jag och mina syskon var mindre och såg alla filmerna minst en gång i veckan haha.
Måste hitta soundtracket till den... så himla fina låtar.

Haha, seriöst om man inte sett den bör man se den. Jag älskar att se den på svenska haha, eftersom att det var vad jag gjorde när jag var liten! Plus att de svenska rösterna är så himla roliga... det är ju självklart mycket bättre röstskådespel på japanska men jag tycker om den svenska versionen, för en gångs skull liksom!

Dessutom är nog det här den sorgligaste låten jag vet haha!

 

/Sandra


Förföljd av otur (IGEN)

2010-02-22 07:55:12
Okej man kan nog inte ens säga att jag är förföljd av otur, jag bara har det... Önskar ibland att Robin inte haft sån tur hela tiden, för när jag väl har tur (eller lånar tur av Robin) så blir de bara värre otur sen! Så nu sitter jag här i skolan skittidigt, ensam, hungrig, sur, trött... Men nu börjar de bli lite sent i alla fall så det borde ju komma någon snart.

/Sofia

Blööö

2010-02-21 12:32:50
Vaknade för någon timme sen, endast för att jag var tvungen att mata och rasta djuren haha! Känner mig så himla trött, men kunde inte somna om efter att jag hade varit ute... det snöar idag med, yay.
Snö + blåst = ingen kul combo... fan ska man göra? Det är stört drygt när det yrar överallt och man får snö i ansiktet vart man än vänder sig... blir så himla irriterad på det xD
Det får snart vara slut på det här.

Ska ta ett bad nu, sen får vi nog försöka oss på den oskottade gården där ute... mamma och Peter kommer hem idag :)

Undra varför det är så att man blir trött, seg och lättirriterad under vintern... är det för att man får för lite sol eller?
Blek, torr och äcklig också :P kuuuul. Komsi sommar ♥ mm, idag längtar jag efter sommaren.

/Sandra

Olidlig smärta

2010-02-20 18:54:57
I dag och igår har jag varit på dansläger! Wiho! Det var... kul, lärorikt och.... PLÅGSAMT!!!!!!!! Okej, man säger alltid att "det här är det värsta jag varit med om", speciellt jag haha. Mitt favvoord typ. Samma sak om nått gör ont, typ, benhinneinflammation eller om man sträckt sig. Men det vi fick göra på lägret... var värre! HAHA! Jag har aldrig i hela mitt liv kännt en sån olidlig smärta. Hahahaha, fyfarao alltså xD I alla fall så hade vi EBF'are en privatlektion som gick lite sådär meeeeeeeen, på kvällen hade vi gruppkväll ♥ Jag skrattade så mycket att träningsvärken blev hemskare än den redan var! Men inte lika hemsk som den olidliga smärtan heheho! Nu ska jag göra "Eldur" xD

/Sofia

Lalala

2010-02-20 15:49:58
I find hope when I'm let down not in me but in you

/Sandra

Bilder

2010-02-19 12:44:52

Lite bilder från Beas födelsedag, blev en kort men intensiv kväll! haha, har träningsvärk idag :)

 

/Sandra

 



NEMEN!

2010-02-18 22:27:19
Titta vad jag fick av Kristian igår!

En iphone!

Tack Kristian ♥

 

/Sandra


Dagens låt!

2010-02-16 17:17:37

Leona Lewis - Footprints in the sand

Idag blev det en låt från min spotify-lista. Den är fin ♥

 

/Sandra

 

 


"Ledig" dag

2010-02-16 13:21:27
Igår hade vi ellära eller vad man ska kalla det... faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara!
Fast vi alla är lite rädda för Mats :o
Kopplade såna sladdar och tröck in saker i vägguttagen och skit :P hehe, det låter lite farligare än vad det var haha.

Anywhoooooo så har vi inga lektioner i skolan idag! Eftersom vi hade den lektionen igår och historian är inställd, men jag försöker jobba lite på historian här hemma ändå, det är lite svårt... har ingen aning om hur jag ska börja men sånt där löser sig tillslut.
Ska kolla på en film eller nått nu, wiwiwi !


Blogga är så kul : D eh...

/Sandra

Honey I'm home!

2010-02-14 21:19:01
Hemma från stockholm nu, jag kommer ha en fet träningsvärk imorgon! Fy bubblan!
Nu ska jag lägga mig under mitt täcke och tina upp, eftersom min pappa inte ville hämta mig för att det är OS hehe!

/Sandra


FINALLY (I know what true love means to me) p.2

2010-02-13 15:17:01
YEYE! Nu är jag klar med en skoluppgift som jag slöat med skitlänge wiho! Dom andra uppgifterna är de inte suuuuperpanik med så jag funderar på att skita i att göra dom nu (min enda dag jag igentligen har tid på hehe). Dessutom har jag betalat ungefär allt jag ska ha betalat :) Dansen, nya dansskor, Ori-saker, busskort :D:D Okej... de blev typ 6 tusen men :(((( skönt att ha det överstökat! Nu ska jag bara betala en annan träning och sen köpa porrstrumpor till dansen heheheh...

Sånna här strumpor lol, klicka om du vill se!
Vill inte visa den stort här ifall nått litet barn läser D:


Nu ska jag ner och laga mat till mina "barn" :)

Jag var jätteförkyld imorse när jag vaknade :( Undra varför... bleh

/Sofia

GRATTIS SIMON

2010-02-11 16:57:35
Idag blir min "lilla" lillebror 13 år!!!!!! Helt sjukt! Fast jag har träning och kan inte va med och fira :( Vi brukar fira morfis samtidigt (han fyller på alla hjärtis) så hemma mumsar alla på 2 tårtor just nu!!! Hehehoho... Och jag ska träna styrka/teknik i 2 timmar x) Men GRATTIS Simompimon ♥

OCH JUSTE JA! Det som dödade min sovmorgon idag var att jag skulle på manikyr :D Första gången :)))
Jag och några mer var försökskaniner till några som gick utbildning nu (dom började igår haha). Fick superskön massage på hela armen, somnade typ xD Sen ville hon ha en utmaning så jag frågade vad hon tyckte va svårast, och tog det haha! Så de blev fransk manikyr med dekorationer :)

/Sofia

HA HA HAHAHAHHA

2010-02-11 10:02:43

 

Kul ju xDDDDDD

 

/Sofia


Hiya!

2010-02-10 22:05:50
Har precis duschat och blablablahh... kom hem från träningen för ett tag sen. Idag dansade vi hiphop/street haha! Vi som tävlar i disco behöver lite mer attityd (speciellt jag, värsta mesen) så därför har vi sånna danser också i år för att "attityda" oss lite. Det är stenkul!!!! Men ah, min hållning alltså... den är för "bra". Jag är helt rak i ryggen hur mycket jag än försöker att fula till den. Jag är för van vid sånt haha xD

Kolla, söta ↓ ♥

 

Jag är så trött, behöver verkligen sova ut! Har min enda sovmorgon imorgon (börjar kl 3), fast just imorgon måste jag göra lite andra saker innan. Ska va i stan halv 1 tror jag... så får inte sova så länge som jag skulle vilja haha. Men det är nog värt det, om det blir fint ska jag ladda upp bilder här :)

Godnatt ♥

 

/Sofia


Nämen...

2010-02-09 18:58:09
Vart tog jag vägen? Har inte skrivit här på hundra år och dagar. Under helgen har jag varit med mina favvo EBF'are ♥
Tänkte skriva mer om det sen när jag fått bilder, men ni kan ju sålänge tänka er hur 7 discodansare på discobowling kan ha sett ut x) Sen så har jag börjat med träningarna igen efter att ha varit sjuk i 2 veckor. Man brukar tappa all kondition efter en vecka... så det har gått skit på träningarna hittills. Jag är sämst just nu och min tränare har påpekat det några gånger. Men det kommer tillbaka snart, får jag hoppas!!!!!!

Nu ska jag skriva en lista på saker jag ska göra, det är verkligen jäääkligt mycket just nu. Skulle behöva en kalender haha.

 

/Sofia


Lack of creativity

2010-02-08 13:01:19

Sitter i skolan och försöker få fram min kreativa sida och komma på en ide till DVF... går inte speciellt  bra, det enda jag fått fram är bilden ovanför och jag vet inte ens om jag kommer kunna använda den, hatar dagar där kreativiteten sviker.

Vi sitter och har paus och leker med våra katter på happy pets, kul liv vi har, Sofia och jag. :)

/Sandra

Aj!

2010-02-08 00:51:21
Aj ajajajajaj aj!
Nu var jag fanimig dum i huvudet, men fan vad ont det gör att spraya saltvatten-spray i håret när man har ett sår där :(

Svider som fan!
Ska blåsa håret nu sen sova, upp vid 5 imon wiwiwi älskar sovmornar ♥

Godnatt!

/Sandra

Hungriiig!

2010-02-07 19:14:34
Känns som att jag åt nyss...
MEN JAG ÄR HUNGRIG IGEEEEN!
Hatar det.

Min papi var här nere nyss och försökte måla min vägg men den rasade ner... så nu måste vi "sätta upp en ny" haha, asså jag kan fan inte förklara... hela väggen har altså inte rasat utan en del av den, jag har stenvägg! Jag bor i källaren... blablabla aja, det gick i alla fall inte att måla den.

Igår blev jag chockad av mig själv haha, jag och Emma satt och spelade tvspel och lyssnade på 90 tals musik och Emma var VÄRSTA fanet av Westlife när hon var liten så hon satt där och spelade låt efter låt med dom...
Jag började fan tröttna för jag kunde ju typ ingen... sen spelade hon Bop bop baby som varken jag eller hon kunde, men plötsligt i övergången så kunde jag resten av hela låten... sjukt konstigt haha.
Lät ungefär såhär:

Men Emma, byt, det här är tråkigt jag kan ju ingenting.. you always said that I was a dreamer, now instead I'm dreaming of things that's making my mind go crazy small things like, when I call you at home and he answers the phone or I get your machine and I don't hear me, when I lie in my bed with the thoughts in my head when we danced and we sang and we laughed all night oh da bop bop baby please don't let me go osv

Kanske var jag ett smygfan av Westlife? Det är i så fall något jag förträngt... för ingen kunde ta platsen från Five

(okej nu snackar vi boyband, Spice girls är ej inräknat)

 

/Sandra


Rising gods from the east - DBSK

2010-02-06 16:07:01

Sitter och catching up om vad som händer med våra pojkar!
Är så stolt över dom ♥

We reported earlier about actress, TV host and comedian Ellen DeGeneres asking people for international music suggestions via her website. Since then, the majority of viewer votes has gone to none other than TVXQ / DBSK / Tohoshinki!

So the question is: Will TVXQ be setting foot on American soil? That’s still unknown but appearing on a talk show with nearly 10 million in viewership could definitely open up new possibilities for the k-pop industry.

SM Entertainment has also heard about the victory and stated, “We have heard about the matter but we have yet to receive an official invitation.” They added, “Currently, TVXQ is split between Yunho-Changmin, and Junsu-Jaejoong-Micky Yoochun. It won’t be easy for all 5 members to participate.

Källa: Allkpop

Det är ju varken ett ja eller nej! :'o
Men om det skulle bli så, vill jag att alla fem ska vara med tillsammans, annars vill jag inte att dom ska sätta sin fot där... Det är en så pass stor grej att de alla ska få vara med om det om det skulle hända!
(skulle dock bli glad för deras skull om dom skulle få chansen att komma dit)

Frågade i alla fall pappa om vi kunde åka till USA och se dom om det skulle hända, han sa OKEJ! men haha, det tror jag att vi får se XD

Det jag egentligen skulle säga var

Grattis Yunho!





24 år idag!

/Sandra och Sofia

Cpiga drömmar igen, fast inte lika cp.

2010-02-06 12:08:46
Vaknade ganska nyss och jag kommer nog ihåg allt jag drömt den här natten!

Först var jag på en flygplats, jag (och min dotter o.o) skulle till Brasilien eller nått liknande... men när jag kom dit var hon borta och jag träffade en kvinna vars dotter hade försvunnit på något sätt, hon sa att hon hade letat överallt efter henne men inte hittat henne och hon visste inte vad som hade hänt henne medans jag visste att min hade blivit kidnappad haha, hade fått ett brev eller nått sånt.
Jag hjälpte i alla fall den här kvinnan att hitta hennes dotter som var instängd i nått rum, bakom någon vägg och hon var täckt i målarfärg... (tror att det kommer ifrån att Emma och Peter målade Emmas rum igen igår xD)
Sen hittade vi tre min dotter med... men nu börjar minnesförlusten ta tag i just den här drömmen haha så jag kommer inte ihåg hur vi hittade henne, men men.

SEN DRÖMDE JAG OM VÄRLDENS UNDERGÅNG, och det var bara pappa och jag som överlevde i min familj ;_;
Och det var för att vi sprang som galningar över bilar och grejer till en grind där dom tog in 24 personer åt gången som fick komma in och det var värsta konstiga regeln att man var tvungen att komma dit en dag innan man fick gå igenom grinden, när vi kom dit var det 19 personer före oss som fick gå in, så stoppade en vakt mig och pappa och frågade hur länge vi hade stått där och pappa sa att vi hade kommit dit igår och dom gick på det så vi fick gå in, där inne såg det ut som en blandning mellan Pandora och ni vet, där Aladin bor, det fanns bara såna hus men på såna klippor med vatten som rinner från dom som på Pandora i Avatar.
Jag hade tydligen skrivit en dagbok med händelser innan vi kom innanför den grinden och jättemånga av dom handlade om min bror, typ "idag sa Jesper åt oss att ta oss till blablablah, som tur är så lever han fortfarande"
Sen det sista jag kommer ihåg är att det är höst och vi kom dit på sommaren, det är löv överallt och jag går till nått ställe i någon park där jag har lagt massa saker som påminner om min familj, där brukade jag tydligen sitta ibland.

Näää nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och fixa till mig lite så vi kan dra vidare.

/Sandra

Wiho!

2010-02-06 11:47:54

Godmorgon!


Såg precis på [ Tess ] blogg att vi vann hennes veckans blogg tävling! :D
Kul ♥

Tack för rösterna och tack för att vi fick delta :) (y)

/Sofia och Sandra

Kom ihåg att rösta..

2010-02-05 22:02:28
Kom ihåg att rösta på oss i tävlingen!

Klicka på bilden för att komma till omröstningen

Kom ihåg att ni som redan röstat inte får göra det igen, en röst per person! ♥


usch..

2010-02-05 21:42:38
Just nu känner jag en så himla stor smärta, vet inte om jag kännt någon större någongång, kan inte ens hålla tillbaka tårarna hur mycket jag än försöker.
Du vet hur jag reagerar nu...

Fattar inte hur att det kan bli såhär gång på gång.
Vill sova nu...


Achlakbah

2010-02-05 18:43:37


Insjön är så jävla tråkigt, det är skönt att bo hemma med sina föräldrar, men när dom inte är hemma... vad gör man då? Ingenting... haha. Fattar inte hur vi kunde bo här i 15 år utan att dö av tristess, fast då fanns det ju många andra i min ålder som bodde här.
Mina planer för denna helgen förändrades eftersom min bebis blev sjuk och jag känner att jag borde stanna här med honom och se till så att han inte blir dålig igen.

Jag saknar mina vänner och min pojkvän :( haha, alla borde komma hit och spela tvspel med mig :( ♥
Ska vi boka tid för tatueringen snart förresten? (och vad har blogg.se för damp att man måste ladda upp alla inlägg typ 1000 gånger innan det syns? Stört cpstörigt!)

/Sandra


Hanging on

2010-02-05 15:52:46

'bild'

 

Jag sitter i skolan, ÄN! Har suttit här sen jag slutade och det var länge sen! Men har träning om ett tag och hinner inte hem emellan. Sitter och myser i sofforna på 2:an och mumsar mannafrutti, apelsin och festis ♥ Fast... en choklad hade varit det ultimata i en stund som denna.

 

/Sofia


MINNET ÄR TILLBAKA!

2010-02-05 00:15:12
För någon dag sen satt vi i skolan och pratade om vilka gamla serier vi brukade se på när vi var mindre, så som vita lögner, tre kronor, baywatch och rederiet.
Jag hade ett jävla hjärnsläpp och kom verkligen inte på vad de andra två serierna jag brukade kolla på, men just nu kom jag på det! Nya tider och Sunset beach!

(shit.. det låter ASLÄSKIGT utanför min dörr och den är inte stängd... vågar inte gå och kolla ;_; någo* går där, this could be the last thing i'll ever wright! Hehe skämt o sido, men det är nått mysko där ute... :'o)

I alla fall, kollade på introt till SB, kommer ihåg låten så jävla hårt xD

 

/Sandra


Chii

2010-02-04 21:47:04
Okej, alla vet väl vad cosplay är nu förtiden... När man klär ut sig till en anime eller manga figur, costume play.
Läs [här] om ni vill veta mer.
En av de finaste manga/anime figurerna måste vara Chii från Chobits ♥ Såhär ser hon ut i serien ↓

 

FIN eller hur?! Blir ju avis, speciellt på dom här! Snyggaste Chii-cosplay everrrrr ↓

 

 

Jag tänker cosplaya Chii varje dag i skolan :<

Den mangan/animen handlar förresten om en töntkille som blir kär i henne och hon är en robot...

Typiskt Japan haha x))

 

/Sofia


Mys

2010-02-04 19:03:48
Igår var jag svart... alltså, I pulled a MJ, fast tvärtom XD
Det gjorde Sofia, Sara, Madde och Kristian med :D vi var skitfina, speciellt jag som hade smeten runt ögonen också, fast man inte skulle ha de!
Kristan gjorde en film när vi dansade "regndans" och Ibiza party baby - dansen... han sa att han skulle lägga upp den på youtube, så vi får se om den kommer upp här med, men... det får vi allt se!

Vi kollade på 17 again med Zac Efron, han var stört snygg i den filmen haha.

Nu sitter jag och kollar på när mamma och Emma målar om Emmas rum... lila blir det :)

 

/Sandra


SARA!

2010-02-03 16:32:45
Sara (och Kristian)! Såhär går det för nått stackars offer (Matilda) när man väntar på er... LÄS ALLT! Eller kolla lite längre ner där vi spammade sönder 8)


/Sofia och Sandra

Skolhäng

2010-02-03 14:17:48
Det går att rösta på oss i tävlingen nu :)

RÖSTA HÄR

Sitter i skolan och letar efter läskiga filmer... men dom får ju inte vara för läskiga, för då dör Sara och vi vill ha kvar henne :) ♥
Fast jag vill se REC... har inte sett den än!
Så om någon har förslag... säg till! :)

Myskväll i kväll med mina tjejer, utom Matilda, synd att hon inte kunder komma :( Krya på dig och säg till Patrik att han får vara med nästa gång ;)
Så, fullt "hus" ikväll! Wiwiwiwi ♥

 

/Sandra


NTI - Familjehem!

2010-02-02 22:02:30

Tänkte visa er vårat fina "familjefoto"! ♥
Det här ska vara en bild som representerar familjehemmen förr i tiden haha, ser ni vilka jävla modellben jag fick!
(Viktor ser lite ut som Harry Potter, hahaha xD)

/Sandra

Wiwiwi

2010-02-02 21:50:45

Gå in och rösta på oss, klicka på bilden!
Vår första veckans blogg nominering! Kul tycker jag :) se till att rösta på oss nu, men kom ihåg att man bara får rösta en gång per person! :D ♥


RAGE!

2010-02-02 20:41:15

Ibland är det sjukt hur mycket man kan störa sig på en människa eller flera... idag har varit en sån dag.
Fattar inte hur vissa tänker, alls!
Speciellt du, du är en skithög.


Önska faktiskt att jag vore en sån som inte brydde sig alls om vad andra vräkte ur sig, ljuger om, påstår, gör eller inte gör osv, det hade varit så hiiimla mycket skönare, att inte bry sig alls, att tänka "h*n har väl en anledning" och bara glömma det!
Sån är fan inte jag, kan irritera ihjäl mig på massa saker, små eller stora och nästan på vem som helst.
Tillslut EXPLODERAR man för i helvete!
Sånt är drygt, hatar hur människan tänker.

Justja, har signat upp mig för att vara med på skolans lan om några veckor, men vi får se om jag tar mig dit haha, känns lite äckligt :o, men det blir nog kul eftersom nästan hela team 7 kommer :) wiwiwi ♥

 


/Sandra

!@#¤!¤&%#!!!

2010-02-02 12:22:37
Ååååh nu sitter vi här, Team seven, suzuran high minus Madde och väntar på att historian ska börja!
Såklart hade vi inte första lektionen idag... Jag och Sofia har klagat hos rektorn idag :D
wiwiwi.

Sofia vill ligga, någon firvillig? :) ♥


/Sandra

Gonattsovgottsesimorgongugulili

2010-02-01 23:05:20
Ja kan inte ladda upp bilder...bajs. Aja jag har kommit på att jag vill ha ljust hår! Då kan man ändra till vilken hårfärg som helst typ. Jag har så mörkt, jag kan inte göra nånting typ :( Buh...

Som jag känner mig nu så kan jag komma till skolan imorgon! Längtar faktiskt! Har saknat alla och har saknat maten (lol) haha :D ♥ Ska på träning imorgon oxå, men ska inte träna utan jag ska lixom... titta :)

Nu ska jag sova så jag kan bli friskare och friskareeeeeee ~

Godnatt allihopa ♥

/Sofia






RSS 2.0