Go wild in a bubble

2010-01-31 20:46:10
Okej, onödigaste sakerna som hänt idag och igår! Onödigaste och roligaste (om man nu ska se det roliga i att sitta hemma och hosta och dö, skulle åkt till akuten igår...men vi avvaktade och idag mår jag bättre, efter sjukhet i en vecka blä) men ah i alla fall. När man är hemma och sjuk kan man ju spela WoW, tjohej! Och det var där de onödiga sakerna hände, och det är ungefär nu alla slutar läsa det jag skriver XD

 

Ser ni den fina blåa draken? JA! Och även om ni inte fattar, lyssna här! Jag spelade på min ena "gubbe" (jag har två) och just den jag spelade på är den som jag inte brukar spela på. Den som inte är min favvo! Och vad händer, jo den här fina draken som är skitsvår att få... DEN FÅR JAG!!!! GAH! YES! Blandade känslor... jag fick den på fel "gubbe", attans! Fick slösa 5k g (5000 guld) IGEN på epic flying... Yiha.

 

Och sen droppades en rolig sak som sa att man skulle "go wild in a bubble" och den va så fin :'( ♥

Ville ha den, men de fick jag inte x) :((

 

/Sofia


Klarhet

2010-01-31 12:02:31

Okej, känns som att vi behöver göra en liten förklaring!
Märker att det är många som inte förstår att vi är två som driver den här bloggen tillsammans.
Det kanske kan vara krångligt att förstå för dom som inte känner oss på riktigt!
Jag och Sofia driver den alltså tillsammans och för att veta vem utav oss som skrivit inläggen så är det bara att kolla längst ner, vem som har skrivit sitt namn under! :)

Anledningen till att bloggen heter "Awabloggen" är för att vi slagit ihop våra efternamn och vi har kallat oss det i flera år nu och döper alltid våra team till Awa eller när vi gjort något vi tycker är bra säger vi nästan alltid "awapower" osv xD töntigt kanske, men det är vi :) ♥

Hoppas ni förstår!

SPÖKA

2010-01-31 00:08:18

Åkte med en del av familjen till IKEA idag, vi vill göra om i vardagsrummet hemma hos mamma och få in lite mer färger och sånt, sen behövde jag en spegel och lite skit :P
Fastnade för sötaste lampan ever och mamma sa att jag fick en xD haha blev töntigt glad ♥



Jättesöt är den och det är ett spöke, (därför heter modellen SPÖKA) för den som inte ser! När man trycker den på huvudet börjar den lysa i massa olika färger och man behöver inte använda en sladd till den, man laddar upp den när det behövs!
Har inte döpt den än... sånt får inte påskyndas, namnet kommer när det kommer!
Ska snart ringa Niklas och sova tror jag wiwiw ♥

(Justja, köpte konstigaste skorna idag, monsterskor, men dom var faktiskt balla :'o)

/Sandra

hohoho o o o o

2010-01-29 18:15:05



Lekte i en såndär klistrainmittfaceiolikabilder-sak!
(Sara, det finns en där man kan klistra in sig med Edward :'D)
Haha, kolla mig som Rambooooo!!! Ser så grym ut ehehe :D

Nu börjar jag bli hungrig och jag fryser så jag borde ta mig ifrån mitt egna rum xD Det är stört kallt här, jag bor ju i källaren och eftersom varken jag eller pappa inte är hemma varje vecka så stänger han av golvvärmen i mitt rum... jag brukar ju vanligtvis inte komma hit på två veckor, så det slösar ju skitmycket pengar om golvvärmen skulle vara på hela tiden!
I alla fall, när jag kommer hem måste jag springa ner hit och sätta på den själv och då är det cpkallt!
Men oftast brukar det bli varmt tills jag ska sova xD ♥
Wiwiwiwiiw.

/Sandra

Vill ha :D

2010-01-29 17:28:10



Eleven.se
(vill dock ha de svarta glittriga, inte de lila!)

Funderar på att införskaffa lite linser nu (istället för min korta "vill ha" lista här över), eller ett par bara! Men jag har lite beslutsångest över om jag ska köpa svarta eller bruna...
Är lite rädd för att de svarta kommer få mig att se väldigt väldigt ond ut :'o
Eller så kanske jag ska köpa nytt löshår?... känns som det behövs nu eftersom det jag har nu har gått av så mycket att det kanske förlänger mitt hår med två centimeter och bara gör det lite tjockare ;( bläbläblä!
Jag önskar att jag vore miljonär! hihi.

Förresten tycker jag att vi kom mycket närmare på tatueringsfunderingarna idag! Känns läsko men ändå bra, vi borde få det gjort någon gång xD ♥

/Sandra

Sjukis :(

2010-01-29 16:44:16

äckel

 

Jag har inte haft en lektion den här veckan! Antingen har jag varit sjuk eller så har det varit inställt. Jag dör tråk-döden! Har typ inte ätit heller, jag som hade varit så duktig med mat och så :( Nu måste jag börja om. Robin är och köper medicin, ingen av alla de mediciner jag köpt under veckan har funkat. Hoppas det inte är något allvarligt... Och jag bara klagar hehe, men efter att man gjort det så brukar det kännas bättre! Hoppas! Hahaha!

 

/Sofia


ÅH!

2010-01-29 12:40:37
Såg nyss när Sara adopterade ett djur på facebook eller vad hon gjorde!
Iaf, det fanns ett näbbdjur som var ett av mina favoritdjur när jag var mindre!
Kommer ihåg att jag och Sanna gjorde värsta fördjupningen om det när vi gick i typ 4an och så redovisade vi det, så stört söta är dom!

 

haha, jag ville verkligen ha en sån, dom ser så mjuka ut :)

 

/Sandra


Vilken jävla skithög!

2010-01-28 16:22:07
Okej, för första gången på 1000000 år är jag helt galen på störda skitungar! Och nej, det gäller inte Naruto den här gången (lol) utan det är riktiga människor. Brukar inte störa mig på andra, såhär mycket! Helt sjukt! Gah! Sånt här kanske man inte ska skriva här där andra (eller dom själva) kan läsa men... AAAAAAAAH! Helt puckade, man har ingen rätt att säga att nån annan är blåst om man inte själv har alla muffins i korgen... OCH JUST JA, när jag kom till skolan och min enda lektion idag så fick vi veta att den va inställd :) hehhehhh.

Jag är sjuk än, hade feber förut men nu är jag kallare säger Robin. Ska inte träna idag alls i alla fall, igår var jag med på träningen. Malin fyllde år så vi hade köpt tårta som vi åt! Wiho, vi tränar som proffs ♥

/Sofia

Ouch

2010-01-28 15:49:19
Jag skar nyss upp fingret på en shampoo flaska :(
Det känns mysko där nu haha, typ tappat känseln!

/Sandra

Cpiga drömmar

2010-01-28 12:57:39
Vaknade ganska nyss av att min mamma kom hem från jobbet :)

Fyfan vilka cpdrömmar jag drömt inatt!
Först så drömde jag att jag och Sofia var med någon gammal kung, typ king Arthur och hjälpte honom röra sig i underjorden typ... vi hade in två fiender i ett elskåp och la det uppochner så att dom inte kunde komma ut xD ... hm.
Efter att vi hjälpt honom så var vi plötsligt med i nått gäng... och hade gängmöte ute i någon skog, sen var vi hemma i insjön och fick våra datorer besatta och då gick vi ut på en promenad och mötte på en biffig thai (tror att det var han från "spårlöst" reklamen xD) då sa Sofia att vi skulle springa ifrån honom för hon hade tydligen kissat på honom någongång... hehe, så vi hoppade på en buss och sa att vi skulle av vid nästa station bara och hon i bussen sa att det var om två timmar.
Sen vaknade jag :D värsta cpiga drömmen :'o

Ska ta ett bad snart och läsa någon bok kanske... ahah vi får se, har inte läst en bok på 2000 år, men bada, det ska jag :)
wiwiwiwiwi.



/Sandra

19 år

2010-01-27 22:32:34

Grattis på födelsedagen Tsukii




http:/tsukii.blogg.se

 

snodde bilden från din blogg, hoppas det är okej :)

Hoppas du haft en jättebra dag :D



/Sandra

 


Tjohoihihio

2010-01-27 10:38:28


Ingen bild ger egentligen rättvisa för hur fin han är :(

Igår blev det inte någon uppdatering alls hehe dåligt!
Åkte i alla fall till skolan fast jag hade jättesvårt att ta mig upp ur sängen!
Kom såklart till skolan för att märka att vi inte har första lektionen (som vanligt?) så jag sov ett tag i soffan brevid Matilda :D
Skrev ingenting igår för jag hade verkligen ingenting att skriva om, och jag och mamma kollade på film på kvällen och jag orkade inte vara inne på datorn :)
Igår fyllde också Hero 24 år! Vilken gubbe du börjar bli skoja ;_; .
Det var tvunget att uppmärksammas :) hihi.

Grattis Joongie



I efterskott.

/Sandra

Kladdis

2010-01-25 23:06:36



Wihooo, vad gör man om man har tråkigt och är lite sick (sjuk)? Man bakar!!! Kladdkaka blev det idag, mitt specialrecept! Hahaha, ne... inte jag som gjort receptet, men det är det godaste ♥ I alla fall som jag smakat!

(eheheh, fin papperstallrik lol)

 

/Sofia







I'M RICH

2010-01-25 16:19:57
Jag är hemma, och har ont överallt! Mest i lungorna :(
Jag fick ju en sån där dosa man kan betala med på internet för ett tag sen, och den kanske inte fick finaste jungfru-turen men... nu har jag använt den!!!!!!!!! Jag har betalat mina första egna räkningar SJÄLV! Boooyaaah! Så cool jag kände mig, som värsta vuxna rikbarnet. Inte för jag är (eller blev) så rik nu då men hahahah! Det var coolt!

Kanske inte kommer till skolan imorgon ändå :( Mår sämre idag. Buhu, saknar skolmaten mina finfina klasskamrater ♥

/Sofia

Trax - comeback

2010-01-25 12:50:48

Åh ♥
Har saknat deras musik så mycket! Denna låten var jättefin dessutom!! wiwiwiiwi.
Saknar Rose dock, han var grym på det han gjorde.

Slutar snart skolan, tar bussen hem till mami då :)

/Sandra

Min kärlek för matlagningsprogram

2010-01-25 00:18:09
Jag försöker sova, men det går inge bra... Jag mår dåligt :((( Tränade idag fast jag hade ont i halsen. Inte bra, jag mår inte bra. Så jag kan inte sova, dessutom sov jag nåra timmar när jag kommit hem idag. Innan jag somnade hann jag i alla fall se 5 st matlagningsprogram haha. Jag älskar ju matlagningsprogram (MAT)! Såg Nigella, Leila och "Vad blir det för mat" (← han är ju galen, Per eller va han nu heter, helt aggro och kastar knivar hahahahaha och när han halkade svor han skitmycket!) Men ingen av dom klår min älskade Jamie Oliver ♥

 

Till er i min klass: Som ni förstår kommer jag inte till skolan imorgon. Så ring inte och undra hehe, för jag vaknar stenlätt!

Men vi ses deffi på tisdag! Tjohejjjjjjjjj godnatt

 

/Sofia

 


Blihihi

2010-01-24 19:03:47

Har inte haft något internet den här helgen, eller jo, men det har varit så himla segt plus att både jag och Sofia har varit upptagna hela dagarna därför har det heller inte varit någon höjdare med uppdateringar de senaste dagarna.
Jag har de finaste vännerna som finns och vi hade en helt okej helg tillsammans eller hur? Min kamera dog tyvärr innan vi ens gick upp till Bea, men Madde har nog några få bilder också, jag väntar på dom och berättar lite om helgen när jag har dom.
Det finns iaf en bild på mig och Antonia på min kamera som vi hann ta innan den dog! Finns en till lite rolig bild på Sara hihi! Får se om den kommer upp lite senare :)
Antonia är sjukt snygg, bajs på henne :D ♥
Ska nog äta lite mat snart, hungrig :(

/Sandra

kikihihihoho tidig morgon!

2010-01-22 07:46:37
Haha, jag har sovmorgon!
Jag gick upp halv sex, för jag kom inte ihåg när jag skulle åka till Falun haha... jag börjar bli lite trött, kan bli en överdriven cp-dag, sånt händer lätt när man bor hemma i veckorna och inte... hemma... haha asså hahahaaha, nej jag är trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IAF!
Snart åker jag och Sofia hem till mig (hahahhaa okej, det roliga är ju att jag ÄR hemma, men jag ska till Falun snart, till min lägis, det är förvirrande med 3 "hem" plus några till xD)
Åhw, jag är hungrig känner jag med nu, jag skulle kunna hinna äta frullebulle, men det känns iiiinte lockande, kul att jag var duktig på att är frukost i en dag!

Hermarhmmerrmmm ahakliih homkalei - låter det ungefär nu, sjunger med i "over you" och jag orkar inte uttala orden haha :D låter asfint, borde spela in så alla i hela världen får höra!

Det låter nästan som orginalet, fan vad bra jag är på morgonen alltså!!!!!!!

Lol, fin jag är. : D ♥ (HAHA FINNS BARA SNEA BILDER PÅ MIG!!)

 

/Sandra


Död anka!

2010-01-21 21:45:20
Kommer inte ihåg vart det kommer ifrån, men en film jag såg när jag var liten som handlade om någon med tourettes syndrom skrek DÖD ANKA igenom hela filmen hehe. Och det är jag nu, eller död i alla fall. Har haft två timmars styrka/teknink... har REDAN superont och träningsverk. Hur kommer det då bli imorgon hahhahahahhaha! Nu ska jag äta, duscha och sooooova! ♥ (ska dricka grönt te med farinsocker i oxå, mums)

/Sofia

Where did I go?!

2010-01-21 16:10:51
Tjohejjjjjjjj! Igår hann jag inte skriva nått, det är stressiga dagar... onsdagar alltså. Slutar sent i skolan och har sen träning till kl 9 på kvällen, och eftersom jag bor i hemma i Insjön nu så kommer jag hem kl 11 på natten! Då ska jag duscha och äta osv. Nice. Idag blir typ samma, sitter i skolan och ska vara här tills som stänger, sen får jag gå på stan eller sitta på dansstudion tills jag börjar. Har två timmar styrka/teknink-träning senare idag hiho, kommer nog dö! Måste fixa nått att äta!!! Knarkar vitpeppar och avslagen coca cola också, är stenrädd för att få magsjuka hahah...

/Sofia

oooh virro

2010-01-21 13:44:56


Köpte  den fina lilla klockan igår, eller pappa gjorde det, eller jag gjorde det men pappa sa att jag skulle köpa den för pengarna jag var skyldig honom.. xD hänger ni med?
Iaf, den är fin och glittrig ♥ wiwiwiwi.

Matilda och Madde, ja, Matilda ska börja på vår skola, men hon kommer ju börja i tvåan, alltså inte i vår klass :)

Henne ska jag träffa idag föresten... tror jag, om hon vaknar någongång ahah, annars får jag kanske gå och väcka henne!


Mamma kom hem med sushi för en timme sen, hm, asså... jag tycker inte så mycket om det faktiskt xD Räkorna är goda och vissa till men, sushi, i Sverige i vilket fall är inte värsta grejen, nej.
Plus att, om man äter för mycket måt man illa! Iaf jag :)

/Sandra

If today were your last day.

2010-01-20 23:13:21

 

Jag har lust att skriva värsta långa texten om hur jag känner just nu men jag tror att jag skiter i det. Gissar på att det kommer bli ännu en ganska sömnlös natt, men jag är ledig imorgon så det gör väl inte så mycket...

Känner mig ledsen så, tänker lägga mig och försöka tänka på nått kul... typ på att Matilda börjar på min/vår skola på måndag. Wiwiwi... ♥

Ser ut som jag skelar på bilden såg jag nu, men alla har vi väl lite mongis i oss...

 

Godnatt!

 

/Sandra


Frustration.

2010-01-20 15:18:28
Bajs på kommunen eller whaterver-det-nu-var.
Hatar den just nu för dom vägrar ge mig tågsak så jag kan åka med tåget hem och till skolan, måste alltså vänta mer än en timme på en jävla buss och åka i två timmar typ, kul. nksjdfkdjfkdfjdkf.
Öhöhö, fint inlägg men FRUSTRATION!




/Sandra

So long, oolong

2010-01-19 20:26:47
Okeeeeej! Jag sitter och väntar på att So you think you can dance ska börja, jag har själv dansat loss lite idag. Hade träning efter skolan men... Ah, har ju ingen singel-dans än så det var ju inte direkt träning då jag inte gjorde nått typ, heh. Tänkte baka idag också men blev så trött efter maten. Ska nog göra lite te och mysa ner mig i soffan! Grönt te med ingefära ♥

Läste föresten lite om te:

Vitt te – innehåller mer antioxidanter och andra näringsämnen än grönt te och är alltså väldigt nyttigt.

Svart te – kan minska risken för hjärtinfarkt, piggar upp och förbättrar den mentala förmågan. Däremot ska man undvika att dricka svart te direkt efter maten då det kan försämra upptaget av järn.

Grönt te
– har en lugnande effekt samtidigt som den stärker koncentrationen, och ökar förbränningen. Grönt te innehåller också rikliga mängder av nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Oolong te – är en blandning av svart och grönt te. Innehåller polyfenol som sägs öka hälsan och ha en positiv effekt på huden.

Rooiboste – sägs kunna lindra mot besvär som allergier, astma, kolik, hösnuva och eksem. Till skillnad från vanligt te så innehåller inte rooibos något uppiggande koffein, och kan därför drickas sent på kvällen utan att ge sömnsvårigheter.


Grönt te verkar så himla superbra!!!!! Ska nog börja med det till frukost oxå hehiho. Kanske inte är världens godaste men x)

/Sofia



Grattis till mina små pojkar ♥

2010-01-19 18:16:12




"Both groups had successful campaigns in Japan as TVXQ won numerous awards and held concerts at the Tokyo Dome while Big Bang won newcomer / rookie awards. Because of their success overseas, both groups will be awarded with the title of Cultural Ambassadors by the Cultural Tourism Board, the Korea Foundation for International Culture Exchange (KOFICE)."

Hihi, mina favoriter, är så stolt över dom och så glad över att de lyckats så bra, speciellt för DBSK (♥) att deras dröm om Tokyo Dome gick i uppfyllelse, nu hoppas jag bara att allt krångel ordnar sig och SM tar sig i nacken så allt kan bli normalt igen!

GRATTIS POJKAR!

/Sandra

Haiti.

2010-01-19 17:45:28
Läste nyss lite om Haiti och jordbävningen där, det är ju hemskt plus allt annat som händer runt om, de som utnyttjar situationen för att plundra och förstöra ännu mer.
Såg i alla fall att man kunde smsa för att skänka in pengar, och det är inte så mycket men om många gör det så blir det mycket.

Jag och Sofia har inte mycket läsare eller någonting sånt, men det är några stycken, varför inte skriva ett kort inlägg om detta?

Här är iaf två nummer ni kan smsa om ni vill!

Läkare utan gränser 50 kr:
Smsa "LIV" till 72990

Rädda barnen 10 kr:
Smsa "10karastrof" till 72950

/Sandra

Wiwiwi

2010-01-19 16:57:24
Hämtade ut mitt paket med clipps idag, ska sätta mig och sy på dom nu! :D
Haha sitter i min säng hemma hos mamma och skriver, det hänger en stor spegel över sängen, jag tittar in i den lite ibland och ser att jag verkligen måste fixa min utväxt igen... den är inte så farlig än, men när man är så blond som jag är så känns det mycket när man har minsta lilla och det känns som det lyser igenom hela håret och det känns så tråkigt och fult :(
Det är dock inte min största prioritering just nu men snart får jag se till att det blir det haha!

Slänger in en dagens låt nu också, det får bli med Big bang för att dom är praktiskt taget det enda bandet jag lyssnat på idag :P

Big bang - Emotion (nej, det är inte musikvideon, men dom har inte gjort någon till denna låten hihi)

/Sandra


Jag har lagt på mig lite

2010-01-19 10:10:29
Glömde en rolig sak jag skulle säga! Eller ah, har glömt att säga det i några dagar hehe. Men min tränare brukar alltid säga att jag är för smal och blahblah... Men nu efter lovet kom han till mig och ba: Jag ser att du har lagt på dig lite, du ser mycket bättre och friskare ut! Jag ba... ok x) Men jag har ju inte tränat under hela jullovet typ så jag har väl lagt på mig lite. MEN jag försöker också äta en bra, stor och nyttig frukost! Och jag känner mig så mycket bättre! WIHO! Och igår när jag pratade med en tant på ungdomsmottagningen (jag är väldigt mentalt instabil... not! men jag är väldigt stressad av mig och ska försöka prata bort det) så sa den tanten också att jag såg mycket friskare ut! Yey! Inte för att jag ens trott att jag såg sjuk ut?... Ända skillnaden är att jag äter bra frukost XD hahaha

Just nu äter jag frulle, kokar ägg för första gången i hela mitt liv ensam!!! Jag har följt Sandras råd, blev nog ganska bra. Ska smaka nu. Men det ena ägget sprack när ja la i det hahaha! Ajaaa.

/Sofia

Nighty nighty

2010-01-18 23:06:18
Haha, jag har inte kommit iväg än, eller jo tvingade mig upp och borstade tänderna men sen stod jag inte ut längre, det är FÖR KALLT HÄR HEMMA!
Haha, jag tar och duschar imorgon på morgonen ♥
Så kanske jag vaknar också och... hinner äta frukost? Som jag sa att jag skulle börja göra... men det har jag sagt 1000000 gånger tidigare men inte har det blivit av inte!
Ska försöka att ge det ett försök imorgon haha.
Nä nu tror jag min telefon kommer okuperas sen kommer jag somna, alldeles snart om jag får tippa själv hehe.
godnatt allihopa!


ASSÅ HELVETE WHY GOD WHYYYYYY!!!!???
Hatar när ett inlägg hamnar i fel karegori och man inte kan fixa det...

/Sandra

Trött tjej.

2010-01-18 22:15:39
Hehe somnade kanske 20 minuter i bilen på väg till brolänge där vi skulle hämta min lillasyster och hennes kompis, som såg Avatar ;_; uh ♥
Vill se den i 3d!!!
Jag är fortfarande seg efter det att jag somnade, fasen, ska duscha nu sen sova gärnet!
Om det går för det är stört jävla kallt :o

Den tröjan jag har på mig på bilen är skitmysig och den är kinesens ♥

/Sandra


F5

2010-01-18 18:58:12
Som Sandra skrev där nere, tryck på f5 (eller uppdatera sidan, det blir ju... samma sak ahhaha)...
Så ni kan se vår nya design :)

I alla fall.............................................................................
JAG AVLIDER!!!!!!



HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAH
HAHAAHHAAHAHHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAH!!!!

/Sofia

Ny kategori!

2010-01-18 17:41:54

Det här är vår nya kategori "How to" :D

Här kan allt från hur man gör "Sofias special choklad" till Sandras "super volume hair" finnas. I denna kategori finns alla secrets hehe, oooh it's jucie! (hehe, internt)

 

Nya designen är uppe så tryck f5 ebibadi!


Surkärro

2010-01-18 15:20:36
Jag och Sofia kom nyss hem från skolan, men vi blev avkastade och strandade i djurås på vägen!
Vi har idag mött dagens, veckans, månadens, årest första och största fitta!
Jag fick inte åka på mitt än så länge fungerande busskort, funkade ju fan senast imorse :o mysko det där.
Okej om hon hade varit någorlunda trevlig, men hon var en otrevlig bitter liten tant.

Sofia sitter och hackar kålrabbi, hon önskar också att hon vore Jamie Oliver. Förstående.



/Sandra

Rolig dag.

2010-01-18 12:49:53
I natt kunde jag inte sova något alls, somnade kanske en timme sammanlagt sen gick jag upp vid 6 och åkte till skolan i onödan, eftersom vi har endast graf på måndagar och vi skulle redovisa idag... men det var nästan ingen som kom så vi kunde inte göra det, undra om alla har drabbats av vinterkräkis? :o you never know!
Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, Sofia ska på något möte sen tar vi bussen och tåget hem igen.
Värd dag :)

/Sandra

The power of the Sofia!

2010-01-18 12:28:30
Sofia: Med kraften från min hand skall jag giva dig 1000 kronor!
*klick*



Ja, det gick ju nästan... höm. :D

/Sandra

Welcome back, dansträningar

2010-01-17 22:42:05
Jag ligger i sängen och är typ död, var jättetrött nyss men efter att jag åt några dadlar fick jag värsta sockerchocken och är ganska pigg haha!

Socker är inte det ända jag chockats av idag! Mina träningar började nämligen :) Och efter ett helt lugnt och skönt jullov utan hårda träningar och direkt in i 3 timmars hårdträning så hamnade min kropp nog i chocktillstånd. Tänk att bara lata er i flera veckor och sen direkt pang på! Haha. Väntar mig fetaste träningsverken imorgon, men vore ju bra om jag kunde gå i alla fall. Så jag hoppas på det bästa! :D

/Sofia


Dagens låt!

2010-01-17 14:39:43

Jag tycker om melodin på den här låten, hihi den är bra! Hade nästan glömt bort den men så klickade jag runt på en gammal spotifylista och så kom den upp :D ♥
Den får bli dagens låt hihi!

Jag och Sofia, eller Sofia hade ju jobbat med en ny design, men vi hann inte ens byta ut den förrens vi började med en ny igen, men den verkar vara rätt klar, eller nja, men den lär komma upp snart iaf!

/Sandra

♥ Audrey Kawasaki

2010-01-16 12:05:57

 

/Sofia


Crybaby

2010-01-15 20:45:59
Jag ser på Disney Channel, nyss var det High School Musical 2... och jag blev tårögd typ i slutet.
Det är ju............hemskt XD!

I alla fall, jag vill inte ha en sån här bil. Men om jag blev tvingad.... så skulle den se ut SÅHÄR!!!!!!!

 

Sparkie skulle den heta :) Bilen alltså, heho.

 

/Sofia


Full release!

2010-01-15 17:36:04

FINALLY (i know what true love means to me)
Okej, den kom ut för någon dag sen, jag trodde den skulle släppas 27, men det kanske var något annat, jag är så förvirrad xD
Jag måste säga att jag är besviken, inte på killarna, nej nej nej! Men... dom syns inte tillsammans alls i denna videon... vet inte om det har något med opjfdpodsjf att göra.
Saknar dom verkligen, det är tråkigt när det blir såhär för sitt favoritband i hela världen, jag menar vad fan är det för stil att ta in massa dansare istället för att göra som man gjorde förut och ha gemensamma danser?
Bajs. :(

Annars är dom väldigt fina och så som vanligt

Keep the faith!

Förlåt för allt asiat-spam, men jag lovar att detta är det sista! (för idag ;D)

/Sandra

Hahohiha, min dåliga humor som spökar igen?

2010-01-15 16:23:09

 

 

AAHAHHAHAHAHHAAH XD

 

/Sofia


HAHA!

2010-01-15 14:34:24

Haha, vissa har iiiingen aning om vad dom snackar om xD


Nåja, fick mig ett litet skratt iaf, tillsammans med ett sms jag fick från Niklas "me and my leaf"

/Sandra


Min första i-shopping ever!

2010-01-14 21:23:51
haha jag gjorde nyss mitt första kortköp på internet ever med mitt egna kort!
Så coolt! Men lite läskigt xD
Det fick bli 10 klipps till löshår så att jag kan använda mitt gamla också! ♥

God, bara för att det var så himla enkelt att göra sådär kanske jag missbrukar det nu, hoppas inte xD
Kommer bli ruinerad he he he eh?


/Sandra

Speaking the unspeakable

2010-01-13 23:54:10

speaking the unspeakable, speaking the truth

 

Jag är så jääääkla tröttttt! Det tar på krafterna att gå upp supertidigt och åka flera timmar buss/tåg varje dag. Men jag vill inte sova, imorgon har jag sovmorgon (börjar 15.00) och då vill jag inte sova tidigt! OMG nytt Narutokapitel fkaiuewhfiuew måste läsa nunununu! HAR VÄNTAT TVÅ VECKOR! HEJDÅ!

 

/Sofia


Neytiri pickspam!

2010-01-12 23:04:59




Asså hon är så STÖRT JÄVLA CEPE FIN ! Gah!
Ursäkta bildspammet, men jag tror ingen har något emot det. He he heeee e e e.
Det jag ville säga var att älskling skickar nu soundtracket, vilket är jättebraaaaa ♥ Ska lägga in de på ipoden dirr, så fort allt är klart! hihi.
Eller hur alla vill se ut som henne? Räck upp en hand ni som vill! *räcker upp allt jag har*

Nu ska jag plugga lite till sen sova!
Så Godnatt ebibadi! ♥

/Sandra

Pluggmusik! YÄH

2010-01-12 17:43:00

Den här låten ger mig många minnen och den är så mysig! ♥ Älskar filmen och soundtracket!

Just nu sitter jag och pluggar på den där tryckteknik saken men det är så tråkigt jag tänker ta en paus nu och äta mat så jag blir en tjockis, sen rulla tillbaka in i mitt rum och fortsätta med the boring stuff!

 

Jag och Sofia har lite ändringsplaner och hoppas dom blir bra xD ... men men, med oss vet man aldrig!

TJOHET! (skulle stå tjohej, men det blev bra så där med)

 

/Sandra


One night in K-stad , eller en vecka!

2010-01-11 20:22:14



Pojken med guldbyxorna fick vara med på ett hörn, för han hade ju så fina byxor :)
Har massa roliga videor och sånt skit... xD
Singstar, dans, lapdance, massa snack och sen får Mike en tomte i byxorna.. eller två.

Min vecka i skåne började med en rejäl tågförsening... kom fram till hässleholm ungefär 4 timmar senare än jag skulle, det var ju lagom kul!
Niklas och Simon fick komma och hämta mig så som vi hemma hos Simon den natten, kollade på valpisarna och som var så söta! :D hihi, en påminde om Zander när han var en bebis! ♥
Sen var det nyår och det var stört kallt, och jag och Niklas hittade inte hem till Fille, så någon var tvungen och hämta oss men ingen ville för det var så kallt men tillslut så hörde vi Fille stå och skrika så vi hittade in tillslut :)
Vid tolvslaget så sköt vi raketer och alla skulle röka jävla cigarrer... euw xD jag provade men tog ett halsbloss, vilket man inte skulle göra tydligen så jag fick stå och hosta ett tag, Mikes gick sönder i fyra delar men jag tyckte han kunde prova röka den ändå, men det gick heller inte så bra xD så han fick dela med Niklas :)
Skuttande, skrikande och fyrverkerier.

Resten av veckan så tog vi det mest lugnt, kollade på massa filmer, Avatar på bio med älsklingen hade filmkväll och sov i Emmas salong, tror den kommer bli riktigt fin sen! :)
Bilderna kommer från i lördags, kul kväll men var lite bakis på tåget hem till dalarna, inte kul, men men :) det funkade väl det med ;)
Nu har jag summerat det hela lite snabbt hehe, det får räcka jag är skittrött fast jag redan sovit några timmar efter skolan xD hihi.

Mysig vecka ♥

/Sandra

Hejhopp(love)

2010-01-11 20:14:47
Okeeeej, jag är såååååå trött!!!!! Först kunde jag inte fatta varför men sen kom jag på att jag och Sandra bara sov 3 timmar igår och gick upp kl 7. Lite annat än man har blivit van vid nu under lovet hehehe. Jag vill sova nu, men klockan är lixom 8... hehehe.

Lee Hyori damp igen XD Kolla hur snygg hon är (även som den "fula" i introt...)!!!!!!!! Okej, jag vet att hon inte kan sjunga osv, men det här är iaf hennes bästa låt lol. Texten är i alla fall bra, den handlar om typ självförtroende :)


/Sofia

Breakout

2010-01-10 00:00:45


Längtar tills hela släpps, ser ... snygg ut... :) teheh. ♥

/Sandra

INCOMING!! ! !

2010-01-09 23:16:00
Har kommit hem från en fin vecka i k-stad och sitter här hemma och är faktiskt lite ledsen såhär på kvällen haha, jag gör misstag efter misstag, (eller egentligen inte, men det finns ju idioter till människor) jag blev nyss lite gladare när jag upptäckte att jag hade fått in mina pengar, äntligen säger jag.

Fast det blir att spara en del av dom pengarna, det är dyrt med tåg ;) Sen planerar jag ju att sätta i lite löshår och sånt skit så det passar bra med pengar, så om jag snålar ett tag så har jag nog råd med det jag vill utan att röra mina sparkonton!

/Sandra


It's Hyorish

2010-01-09 18:34:46
Våra vattenledningar har frusit, och jag är kissig :( Uh.
Och Lee Hyori är snygg :< I Vilken frisyr som helst dessutom! Gahlafjwoiehf! Oftast när jag gör drastiska ändringar i mitt hår är det för att jag försöker se ut som hon hehhee, men vaddå, hon är snyggast! Fusk :<

Så här varsågoda, Lee Hyori-picspam x)

 

Jag tycker hon har snyggast hår på bilden längst ner i vitt och bilden ovanför den...

/Sofia


tahahahahaaaaaaa a a a a

2010-01-08 01:42:39
Detta inlägget är bara till dig Sofia xD
Har du sett G.I.Joe?
Du vet Duke i She's the man? Han är med i den filmen och gissa vad han heter? xD

DUKE! AHAHAHAHHAHAHAHAH, jag dog. Fast... det är rätt sent nu :)



/Sandra

Dagens visa! (låt)

2010-01-06 20:55:39
HAHA! Bara för att :)
Alla som känner mig och Sandra vet att så fort vi eller någon annan säger "finally", så sjunger vi alltid "I know what true love means to me" efter. Skrev så senast i inlägget under haha. Så jag bestämmer att dagens låt får bli den! :D

LYSSNA PÅ REFRÄNGEN NU FÖRFARAO! Och hör orginalet! (Jag och Sandra gör det snyggare men ändå)

Typ lite innan en minut kommer det, men då är de inte riktigt! Så lyssna vid 1:45 hehehoihi!

/Sofia


Summer dream

2010-01-06 20:49:43
Jag har FINALLY (I know what true love means to meeeee ♪) fixat klart i mitt rum! Eller ah... det är typ en garderob/skrubb. Lite Harry P feeling! Typ, mitt är lite större än var hans var haha. Men så mysigt ♥ Och tur det, för jag tänker sitta här inne hela tiden, vägrar gå ner på nedervångingen för där är det iskallt! Dock är det kallt här uppe med, frost och is på insidan av fönstrena hahaha!

 

Hehe ah, kallt!

/Sofia


Dagens låt!

2010-01-05 15:38:46

Jaejoong - Maze ♥♥♥

/Sandra

Kul kul

2010-01-05 14:27:43
Senare idag ska jag iväg på lite kul :)

 

/Sofia


N00B?

2010-01-04 17:23:53
Idag har jag och mamma gjort det omöjliga! Vi har kopplat om en massa datasladdsaker med tv-internet-telefon-sak... Fattade ingenting men vi lyckades tillslut!!!!!! Vi är inga el-noobs! Vi är PR0! Haha, nu snart bli det kycklingfilé! LOVE IT! Mycket mat hela tiden hahaha, men jag älskar mat ♥

/Sofia

Delad vårdnad

2010-01-03 23:30:43
Jag och mami bakade potatisar nyss, hahahaha. Nej, men vi gjorde bakad potatis-mat. Mums mums gott gott. Men proppen gick, och det blev kolsvart. Vi fick lov att gå ut i det läskiga mörkret och riskera att dö i elstötar! AAAH!

Robin säger att Plupp har blivit vit! Han (hon) har fått sin vinterpäls nu! Jag vill se, så gullig ♥
Om ett tag får jag ha Pluppis, vi har ju delad vårdnad nu hahahaha. Och Plupp tycker om Robin mer än mig så hon fick vara där första gången. Men ih, vill se på gullen!!! Här är en bild från förra året med i alla fall lite vinterpäls på :)


Sandris som tagit bilden :)

 

/Sofia


Ops

2010-01-03 16:48:19
Jag har nyss vaknat, hehe... Men det är okej. För det är första natten jag sovit bra på jättelänge. Men jag vet inte riktigt ändå. Hur som helst, igår var jag och fikade med en kompis och mötte två andra kompisar och fick skjuts hem av en kompis (?). Det var kul. Sen kollade jag och lillebror på film sent in i natten... Och jag har inte varit på datorn på länge, men de är för att min bror har den hela tiden ahahaha.

Hihi kolla två gamla bilder jag hittade :)) En är två år gammal och en är ett år gammal x)

(Samma mobil som Bella i Twilight )

(Jag täckte över er, annars skulle hälften döda mig xD)

 

Tycker om mitt hår... i alla fall på den nedersta. Vill nog klippa lugg igen? Eheheh, mitt liv består av beslutsångest.

Och en sak jag kom på när jag tänkte efter lite så är den första bilden tagen alldeles innan jag fick min första pojkvän och den andra innan jag fick min andra. Bara av en slump blev det så hehehe. Undra varför...

 

/Sofia


D :

2010-01-02 13:12:02
Niklas hällde nyss vatten över mig, FAST JAG SA NEJ!!!!! : < dumma...

/Sandra

Inatt kommer jag kissa glitter

2010-01-01 20:28:42

Jag förlorade just min



The last kiss tasted like cigratte

A bitter and sad scent

Tomorrow around this time
Where will you possbly be?
Who will you be possibly thinking about?

You are always gonna be my love
Even though I will fall in love with someone someday
I'll remember to love
You taught me how
You are always gonna be the one
It is still a sad love song right now
Until I am able to sing another brand new song


The time that has once stopped
What made it move again?
There are still things that I don't want to forget about

Tomorrow around this time
I must be crying
Maybe I will be thinking of you

You will always be insdie my heart
There will always be a place in my heart only for you
I hope I will have a place in your heart too
You are always gonna be the one
It is still a sad love song
Until I am able to sing a brand new song










RSS 2.0