R O A D T R I P

2010-06-25 01:19:49
Tänkte lite snabbt innan jag somnar lägga upp lite bilder från min resa! Är väldigt trött haha. Och imorgon sticker jag till Ryssa och firar midsommar ♥ så jag hinner nog bara ladda upp nu :)

DAG 1 - Vi åkte till Vätö, Mattias familjs stuga i skärgården. Resan brukar ta 4 timmar men tog oss 12 timmar. Haha. Vi hann med mycket. När vi kom fram så grillade vi, bakade och Mattias tog oss på en rundtur med spännande historier.

 

DAG 2 - Åkte vi in till Stockholm och shoppade och gick på Gröna Lund! Har inte så mycket bilder. Men här är vi när vi står i kö till radiobilarna och väljer ett offer som alla ska attackera. Stackarn i gul tröja hade det inte lätt...

 

 

DAG 3 - Vi solade på en brygga, sen tog vi båten och rodde till nåra klippor där vi solade och badade och gjorde fina konster. Vi är ju trots allt dansare! När vi rodde hem på eftermiddagen kunde vi seriöst drunknat, men det är en annan historia.

 

 

DAG 4 - Sista dagen! Vi cyklade till en affär och köpte glass. Sen städade vi och började åka hemåt. Tog nästan lika lång tid som på ditvägen haha. De konstigaste som hände var när vi ville fika och kissa och skulle stanna på ett slott med ett fik. Det var ingen alls där, läbbigt. När vi läste på en skylt hade slottet dessutom varit vårdhem för psykiskt sjuka... uh. Så Malin jagade ankor haha.

 

 

Det var ungefär... hälften av allt vi varit med om hihi.

/Sofia